Lirik Lagu Penak Konco – Nella Kharisma

Merdeka.com – Bedo Ranemu Dalane

Karo Koe Aku Raono Bahagiane

Timbang Gelo, Mung Disio-Sio

Rasah Digawe Dowo Crito Iki

Tresno Rabakal Iso Nyawiji

Abot Kesel Sing Ngrasakke

Karo Koe Anane Ming Rame Wae

Soyo Ajur Polahmu Soyo Ngawur

Mikir Awakmu Dewe, Karepmu Dewe

Tanpa Kelingan Janji Awale

Pancen Iki Dudu Jodone

Rasah Di Peksakke

Kabeh Iki Wes Ono Dalane

Percoyo Wae Gusti Mboten Nate Sare

Kowe Ratau Ngerteni

Roso Iki Kepati-Pati

Tibo Butuh Kowe Ngoleki

Aku Pie Kowe Ra Peduli

Ra Perlu Ngomogke Tresno

Yen Kui Mung Ngawe Loro

Ra Perlu Dolanan Roso

Awak Dewe Penak Konco

Pancen Iki Dudu Jodone

Rasah Di Peksakke

Kabeh Iki Wes Ono Dalane

Percoyo Wae Gusti Mboten Nate Sare

Kowe Ratau Ngerteni

Roso Iki Kepati-Pati

Tibo Butuh Kowe Ngoleki

Aku Pie Kowe Ra Peduli

Ra Perlu Ngomogke Tresno

Yen Kui Mung Ngawe Loro

Ra Perlu Dolanan Roso

Awak Dewe Penak Konco

Hooooo…

Awak Dewe Penak Konco

Pancen Iki Dudu Jodone

Rasah Di Peksakke [did]

Sumber: Merdeka

BACA JUGA  Lagu Religi, Kenangan Terakhir Baron Bareng Almarhum Arry Syaff

admpintas

Read Previous

Leonardo Akui PSG Terus Pantau Lionel Messi

Read Next

[PUISI] Bukan untuk Senja

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *